maandag 25 september 2017

De meest praktische agenda die ik ontdekte ..

Zamarra Kok is bekend van de erg leuke Bullet Journals die pas uitgebracht werd. Nu komt er voor 2018 ook een Organizing Agenda 2018 op de markt. Chaoot die ik ben, maak ik altijd zeer zorgvuldig gebruik van een agenda en ben dan altijd kritisch aan het uitzoeken welke het beste past bij mijn lijstjes, uitgaves en alle afspraken. Nu mocht ik deze agenda vast beoordelen op praktisch zijn.

Ik kan al vast 1 ding zeggen: een veel praktischere agenda ga je niet vinden. Alleen al door de simpele ringband, zodat de agenda mooi opengeklapt kan
liggen als je wilt schrijven of kijken.
Dan heeft de agenda kluslijstjes, mapjes om fotos of belangrijke papieren in te stoppen, tijdplanninglijsten, bucketlist en heel leuk stickertjes die echt heel handig zijn, zoals voor belangrijke verjaardagen, vakantiestart, dierenartsbezoekjes, ouderavonden, grof vuil, apk auto, waterkoker
Stickertjes: ideaal en leuk
ontkalken. En de agenda heeft nog veel meer leuke dingen die voor de gewone doorsnee vrouw erg bruikbaar zijn en daar ik wel iets  afwijk van het gewone is dat minder interessant zijn voor mij.
Een minpunt heb ik wel gevonden en mag zeker meegenomen worden naar een volgende agenda: ik vond de ruimte voor het aantal adressen (12) wat weinig. Daar zou ik toch nog wel wat extra pagina's van willen hebben.
zelf foto's er in kunnen doen!


Deze  agenda ga ik zeker ook echt gebruiken voor het komende jaar. Ik heb nl een agenda-tic en gebruik er meerdere. Onoverzichtelijk? Nee: eentje voor Thrillerlezers wanneer wat online gaat, wie ik moet benaderen, wat voor bepaalde tijd ingeleverd moet enzovoort. Eentje voor prive afspraken voor de partner en mij, zodat de ander geen afspraken plant, waar allang wat staat. Maar deze Organizing ga ik eens uittesten voor alle geld, huishoud en beestenzaken en proberen een combinatie-agenda nu te gaan hebben. Dus dat ik wel toe kom aan 1 agenda.
Ideaal: wie leende welk boek
Deze lijkt daar uiterst geschikt voor.

Zamarra Kok waar was je al die tijd?

Handige tips

Binnenkort een winactie






Geen opmerkingen:

Een reactie posten