zaterdag 23 januari 2016

Leesweek van Amanda

Mijn leesweek. Nou ja, leesweek? Ja ik heb veel voor de studie gelezen omdat ik moest toetsen afgelopen dinsdag. Nu slecht 15 werkdagen wachten voordat ik de uitslag daarvan binnen heb. Waar is de tijd gebleven dat de meester of de juf het gelijk nakeek zodat je gelijk een cijfer had?!

Met mijn moeder gaat het gelukkig weer iets beter, ze is nog steeds in het ziekenhuis, dus het in nog steeds dagelijks op en neer, maar er zit wat vooruitgang in. Vandaag telefoontje gekregen dat ook mijn schoonmoeder in het ziekenhuis ligt.. (tuurlijk, dat kan er ook nog wel bij! 2 bezoeken op 1 dag.) met een blindedarmontsteking. Ach, nu we er toch zijn!

En wat heb ik dan gelezen? Ja weinig.. weinig tijd. Harry Potter en de gevangene van Azkaban heb ik uitgelezen (mijn leesvoer voor het slapen gaan! ;-) ). Ik ben ondertussen een eindje gevorderd in Medicijn van Ingrid Oonincx, die hoop ik vandaag of morgen uit te lezen. Moet ook wel, want mijn recensie voor de uitgeverij moet a.s. maandag binnen zijn! Donderdag ga ik met Ink naar de boekpresentatie van Medicijn. Ik heb begrepen dat er ook slangen aanwezig zijn en of ik hiermee op de foto wilde gaan. Hmmm… daar moet ik eerst nog eens een paar nachtjes over slapen! Ik heb het niet zo op slangen! :-O
Medicijn gaat over Ella, een creative director van producten als make-up. Als haar minnaar dood wordt gevonden en er blijkt iets niet in de haak te zijn, gaat Ella op onderzoek uit. Daarnaast draagt ze de zorg voor haar moeder die beginnend dement is. Als Ella erachter komt dat een kliniek in Belgiƫ meer met het verhaal te maken heeft gaat ze hier op onderzoek.

Daarnaast hebben we natuurlijk het veel besproken uitje afgelopen weekend gehad. Waarvan mijn verslagje op het blog staat. Erg gezellig was het!
Nou, een korte leesweek van mij deze keer! Ik hoop volgende week meer te vertellen te hebben. Iedereen een goed weekend en tot volgende week!

Groetjes,


Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten