zaterdag 1 februari 2014

Literaire Thrillersalon Amsterdam

De Jong & De Jong presenteren de leukste literaire talkshow van Nederland. Iedere derde zondag van de maand in Brouwerij De Prael in Amsterdam. De eerste salon vindt plaats op zondag 16 februari. Aanvang 17.00 uur. Te gast zijn Corine Hartman en Patty Stenger. De toegang is gratis.

Annet de Jong en Carla de Jong zijn thrillerschrijfsters. Zij vinden dat het spannende boek wel wat vaker in de spotlights mag staan. De Literaire Thrillersalon biedt die schijnwerper maar is vooral een ontmoetingsplaats voor liefhebbers en schrijvers van het thrillergenre.

In het proeflokaal van brouwerij De Prael interviewen De Jong & De Jong schrijvers over hun jongste boek en de werking van hun creatieve brein. Waar komen de fantasieën van thrillerauteurs vandaan? Moet je zelf toch wel wat vreemd zijn om gruwelijke verhalen te kunnen schrijven?

Voorafgaand aan deze eerste thrillersalon is er een kort interview met Carla de Jong, over het initiatief van de thrillersalon en haar nieuwe boek dat die week verschijnt.

Voor meer informatie, ziewww.literairethrillersalon.nl.

1 opmerking: